In onze praktijk staat uw gezondheid en comfort centraal. Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar u zich begrepen en gerespecteerd voelt. Door ons unieke aanbod en onze toegewijde aanpak garanderen wij een behandeling die niet alleen effectief is, maar ook volledig afgestemd op uw individuele behoeften.

Lieselot Van Oost

Elisabeth Wyffels

Na mijn studies kinesitherapie ben ik me gaan verdiepen in bekkenbodemproblematiek zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Ook pré- en postnatale revalidatie, bekkenpijn en ademhalingskiné behoren tot mijn specialisaties. 

 

Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waar de patiënt volledig zichzelf kan zijn. Daarom zette ik in 2019 de stap naar een eigen praktijk, dewelke nu verder gaat onder de naam Innerfit kinesitherapie.

 

Om de behandelingen die ik uitvoer nog meer op maat te kunnen afstellen, school ik me regelmatig bij.

 

Buiten de werkuren hou ik ervan om lange wandelingen te maken met mijn partner en honden. Yoga en zumba geven me de nodige ontspanning om er tijdens de werkweek volledig tegenaan te kunnen gaan. 

Na mijn master 'kinesitherapie bij kinderen' vond ik dat er nog een stukje kennis over het kind was dat ontbrak. Daarom besloot ik de opleiding 'kinesitherapie in de geestelijke gezondheidszorg' bij te volgen, om zo de therapie te verruimen naar lichaam en geest. Hier heb ik dan ook mijn passie in gevonden. Regelmatige bijscholingen verruimen mijn kennis en vaardigheden

 

Naast kinderen met motorische moeilijkheden, kunnen ook kinderen met psychische klachten bij mij terecht. Ook volwassenen met mentale moeilijkheden kunnen rust vinden in relaxatietherapie en/of psychomotorische therapie. Baby's en kinderen voor ontwikkelings-stimulatie en ademhalingstherapie behoren ook tot mijn doelgroep. 

 

In mijn vrije tijd houd ik van fietsen, hiken, reizen, tijd doorbrengen met mijn familie, muziek spelen en creatief bezig zijn.

Kortom, ik ben een bezige bij. 

 

We zijn beiden lid van de beroepsvereniging AXXON en beschikken over het kwaliteitslabel voor kinesitherapeuten
uitgereikt door Pro-Q-Kine.